Strașnic

      Strașnic pune în mâinile tale, povestea scrisă într-un singur exemplar,cioplită adânc în istoria neștiută a naturii. Modele de tocatoare lucrate în decursul anilor de strașnicul meșter, Constantin Toderău, surprind prin unicitate și viabilitate.În marea călătorie a lemnului găsim imagini unice, parcă pictate de mâna divinității. Sunt imagini, modele ale fibrei puse pe conturul trunchiului de lemn, deslușite doar de mama natură.

În 2005, Constantin Toderău, calcă pe urmele bunicului, și astfel a luat naștere atelierul Strașnic. În trecerea de la o generație la alta, măiestria produselor din atelier și metodele de prelucrare rămân neschimbate.

Legătura dintre tradiția lucrului cu lemnul și elementele de design modern sunt surprinse în imaginea tocatoarelor Strașnic prin forma S.
Prelucrarea manuală a lemnului permite să fie păstrate caracteristicile nealterate și să creeze un produs autentic.


Într-un oraș în care cercurile culturale și literare abundă, Iașul reprezintă un loc unde o mică pătură de meșteri duc mai departe poveștile captivante și pline de viață a lucrului în lemn.
Marea călătorie a cunoașterii lemnului, este surprinsă pe tocatoarele Strașnic, tradiția lucrului așa cum a fost trăită cu decenii în urmă.
Servirea bucatelor pe tocatorul de lemn este o parte a bucuriei și candorii cultului popular.

Dintr-un ,,vis mic, nebun,, s-a născut un pariu antreprenorial, menit să schimbe imaginea servirii preparatelor culinare, întoarcerea la tradiție, cultură, la toacatoare din lemn.


      Misiune și valori


Strașnic este un brand românesc, specializat în realizarea de tocatoare și platouri de servire din lemn masiv.
Suntem dedicați clienților noștri, gestionăm cu seriozitate, onestitate și spirit etic toate parteneriatele și venim cu soluții potrivite pentru fiecare client.
La Strașnic ne place să credem că facem totul temeinic, aşa cum se cuvine.

      Principii și ambiții

Ne ridicăm cu succes la nivelul așteptărilor clienților noștri. În toți acești ani, de existență a produselor Strașnic, respectăm realizarea unui produs premium, asigurându-ne că toți clienții noștri sunt prețuiți și respectați.
Ambiția noastră este de a câștiga cât mai mulți consumatori din întreaga lume, prin crearea de tocatoare care se adaptează în fiecare bucătărie, și spații destinate servirii preparatelor culinare.

      Tradiție și viziune

Brandul Strașnic își prezintă imaginea într-un nume neaoș românesc, punând pecetea pe un produs ce păstrează tradiția, încununat de povestea lucrului în lemn scrisă în munca meșterului. Nu întâmplător, Strașnic este vegheat de străvechiul simbol - cornele de berbec, ce întăresc strânsa legătură dintre cultul soarelui, om și tradiție.
Toate patronate de noua identitate vizuală, prezentată în note simple, elegante inspirate din motivele clasice românești.


Comentarii