Monograma Strasnic


La Strașnic facem totul temeinic, aşa cum se cuvine.


În marea călătorie a cunoașterii lemnului, am surprins pe tocatoarele Strașnic, tradiția lucrului așa cum a fost trăită cu decenii în urmă.

În crearea identității am ținut cont de: mesajul pe care logo-ul dorim să îl transmită, calitatea serviciilor, poziționarea brandului, imaginea generală a produsului.

Cromatică utilizată: negru și cupru.

Graficianul a creat o identitate memorabilă, modernă prin simplitate și geometrie și ușor de asociat cu lucrările în lemn. Logo designul obținut, are prin simbol, font și culori o linie nobilă evidenţiata perfect prin caracteristicile geometrice din artă populară ale monogramei S.

Simbolul grafic al logo-ului a fost construit folosind că inspiraţie formă stilizată a unui cap de berbec din artă populară, un simbol al vechimii și puterii.

Logo textul STRAȘNIC, a fost redat prin folosirea unui font elegant, realizându-se astfel o simbioză perfectă între simbolul grafic și corpul textului.

Astfel brandul Strașnic își prezintă imaginea într-un nume neaoș românesc, punând pecetea pe un produs ce păstrează tradiția, încununat de povestea lucrului în lemn scrisă în muncă meșterului.

Toate patronate de nouă identitate vizuală, prezentată în note simple, elegante inspirate din motivele clasice românești.


 




Comentarii