Fund de lemn, tocător, cârpător,lopitau, puteţi să-i spuneţi
cum vreţi rolul lui este acelaşi. Realizate cu drag din moşi- strămoşi şi
prezente în scrierile prozatorilor, aceste obiecte sunt ţinute la loc de cinste
în blidarele bunicilor.
Ospitalitatea este una dintre calitățile poporului roman, iar modul în care gazda își primește oaspeții se reflectă în detaliile cu care aceasta îi întâmpină și servește.
Bucătăria românească are locul ei in lume, iar în orice parte a țării te-ai duce, vei avea parte de preparate specifice zonei. Acestea sunt servite pe funduri si tocatoare din lemn de diferite dimensiuni, pe platouri dreptunghiulare din lemn, pe tăvi pentru servit din lemn, fiecare zona cu denumirile si formele specifice.
Nu trebuie să fii un bucătar priceput să apreciezi
necesitatea unui tocător mare şi rezistent, care să te ajute în pregătirea
preparatelor tale.
Lungime – 44.5 cm
Lăţime – 28 cm – 30 cm
Suprafaţă lucru-
34 cm -28 cm
Grosime – 2.6 cm
Greutate – 1.3 kg
Finisaj- ulei 100% natural
extras din nuci prin procedeul de
presare şi ceară de albine
Tehnică – Food safe -Procedeu natural bazat pe taninul conţinut în lemn
Colecţie - Black
Esenţă lemn – Stejar
Stil –
Rustic
Meşter –
Constantin Toderău



Comentarii
Trimiteți un comentariu