De ce lemn?


De ce lemn?

Pentru că acesta este cel mai vechi material pe care- l folosim noi, oamenii, pentru a face lucrurile cu care trăim: un scaun, o masa, un tocator. Ele ne alcătuiesc casa. Acolo trăim orele cele mai agreabile ale zilelor noastre. Acolo, unde viața și ființa sunt una, trebuie să fie adevărată prin prezenta lucrurilor care reprezinta persoana care ești. În lumea noastră modernă, suntem supra-stimulați cu prea multe posibilități de cumpărare. Cu toate acestea, majoritatea elementelor oferite ne sunt făcute din punct de vedere industrial. Mulți dintre noi s-au transformat într-o viață simplă și inspirată de natură, ca o modalitate de a respinge existența în prea multe obiecte fără suflet, pentru a scăpa de înstrăinarea erei materialiste și industriale.

Din dorința de a aduce înapoi natura și frumusețea neatinsă în viața de zi cu zi și de a onora adevărata valoare a artizanatului în arta modernă, filozofia estetică a Atrelierului Strasnic este centrata în jurul reflectării frumuseții adevărate din spatele acestor inspirații imperfecte. La Strasnic sunt realizate lucruri de care aveți nevoie în viața de zi cu zi și le adăugăm o notă de frumusețe atemporală.


Cu mândrie și bucurie din inimă în munca Strasnic, sperăm cu sinceritate că ați putea primi în casa dvs. aceste piese frumos lucrate manual pentru dvs. și pentru cei dragi.


Comentarii