Comandă online rapid și sigur!




Împreună am descoperit pasiunea pentru lemn, perfecțiune , răsfăț. Îți mulțumim pentru toți acești ani petrecuți împreună, pentru încrederea acordată și fidelitate. Știm cât de importantă este siguranța ta și a comunității din care facem parte, astfel că avem grijă că produsele Strașnic să ajungă în siguranță la ține acasă.
În contextul actual, este important să fim responsabili, calmi și să păstram cu strictețe regulile de igienă.

Te asigurăm că am luat toate măsurile de igienă în ceea ce privește prevenția COVID-19, astfel încât coletele să ajungă la tine în deplină siguranță.

Personalul a fost instruit și echipat cu dezinfectanți, măști și mănuși. Se igienizează frecvent spațiul de lucru și spațiul de livrări. În același timp, pregătirea comenzilor este atent supervizată iar spațiul generos ne permite să păstram o distanță optimă.

Multe lucruri țin chiar de ceea ce face fiecare persoană în parte.  Așadar, este important să:
• ne spălăm frecvent pe mâini;
• nu ne atingem fața, gura sau nasul fară să igenizam mâinile înainte;
• ne acoperim gura și nasul când strănutăm sau tușim, fie cu cotul flexat, fie cu șervetele de unică folosiță pe care le aruncăm la coș imediat;
• evităm pe cât se poate locurile aglomerate.

Cum comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară, cum spațiul online este sigur, te invităm pe paginile de Facebook și Instagram! Aici, iți suntem mereu alături și îți răspundem cu plăcere la orice întrebare sau nelămurire. Tot aici vei descoperi promoții, oferte și surprize cât cuprinde!

Sănătate și ai încredere, totul va fi bine!

Cu drag,
Constatin Toderau
Strasnic

Comentarii