miercuri, 19 decembrie 2018

Se cuvine să rămânem Strașnici

Este perioada sărbătorilorprin urmare perioada cadourilor de tot felul. Fie  le căutăm pentru a le oferi celor dragi, fie  le primim din partea celor dragi.
Pentru a adăuga mai multă magie acestui peisaj, Strașnic îți vine în ajutor cu idei de cadouri originale, ce vor încânta privirile tale și pe ale invitaților tăi.
Fie  este vorba de decorarea mesei festivesau împachetarea cadourilor pentru cei dragi, Strașnic te inspiră  realizezi singură atmosfera de basm visată.
Cadourile sunt o mare provocare, mai ales acum, când mirosul bradului ne inundă casele și transformă tot ce e în jur într-o povesteemoții și bucurii.
Desigur, piață românească este invadată în ultima vreme de produse străine, ce par  fie potrivite pentru a fi dăruiteimportant este ca ceea ce dăruim  se ridice la standardul de utilitate, frumusețe, unicitate.
Oferirea unui cadou este o comunicare non-verbală, o exprimare mai mult sau mai puțin simbolică a sentimentelor pe care le avem față de persoana respectivă. Desigur, este vorba de gânduri și sentimente pozitive, de aceea se cuvine  rămânem Strașnici.
Bucurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce lemn?

www.strasnichandcrafted.ro De ce lemn? Pentru că acesta este cel mai vechi material pe care- l folosim noi, oamenii, pentru a face lucru...